ArkeFly Parking bij Schiphol

0

TUI Nederland biedt klanten vanaf 1 juli een nieuwe service: parkeren op een exclusieve ArkeFly Parking op Schiphol-Rijk. Het gloednieuwe parkeerterrein ligt vijf minuten van de vertrekhal van ArkeFly en beschikt over ruim driehonderd parkeerplaatsen. Quick Parking verzorgt de uitvoering. De luxe shuttlebusjes van Quick Parking rijden vanaf 1 juli 24 uur per dag, zeven dagen per week heen en weer van de ArkeFly Parking naar de terminal.

Het proces is eenvoudig: aangekomen bij de toegangspoort van de ArkeFly Parking wordt het hek geopend, na het doorgeven van het reserveringsnummer. De klant zet de koffers bij het bushokje en parkeert de auto. Intussen is het shuttlebusje van Quick Parking gearriveerd die de klant in vijf minuten naar Vertrekhal 3 brengt, dit is de vaste vertrekhal van ArkeFly op Schiphol. Bij terugkomst belt de klant, na het ophalen van de bagage, Quick Parking. Een shuttlebusje komt voorrijden bij Vertrekhal 3 en vijf minuten later staat de klant naast zijn auto op de ArkeFly Parking.

De parkeerplaats kan vanaf april via het reisbureau of online gereserveerd worden. Ter introductie ontvangen alle klanten, die voor 1 juli 2013 een parkeerplaats reserveren, 25 procent korting op de rarieven, ongeacht de aanvangsdatum van de vakantie. Alle prijzen zijn inclusief 21 procent BTW en transfer in de shuttlebus.