De totale zorg van het zakenreizen uit handen

0

Oad BusinessTravel is de organisatie binnen de Oad Groep die jou de totale zorg van het zakenreizen uit handen neemt. De medewerkers zijn gespecialiseerd in het zoeken en boeken van de béste reis. Zij denken met je mee over de mogelijkheden, en dat kan de ene keer het goedkoopste ticket zijn, terwijl het op een ander moment juist een zo comfortabel mogelijke reis met zo min mogelijk obstakels voor de directeur moet zijn.

Het verzorgen van een reis lijkt snel te zijn geregeld met het boeken van een ticket en een hotel. De zakenreisadviseurs van Oad BusinessTravel weten wel beter! Zij verzorgen voor hun accounts de reserveringen, de tickets en hotelvouchers tot en met de facturatie van de totale reis. En dan begint vaak hetgeen waarvoor een zakenreisadviseur zo onontbeerlijk is. Want wat doe je als de vlucht ineens verplaatst wordt, waardoor de reis niet meer aansluit bij de specifieke wensen van de reiziger? Of als de reiziger ineens strandt bij aankomst op de luchthaven omdat er iets niet klopt met het visum? Wat als tijdens de terugvlucht de aansluiting wordt gemist en het midden in de nacht is? Voor al deze en andere veel voorkomende zaken is Oad BusinessTravel de partner die de reis van boeken tot thuiskomst verzorgt en 24 uur per dag bereikbaar is voor vragen rondom calamiteiten.

Oad BusinessTravel verzorgt vliegtickets, hotelreserveringen, maar ook visumaanvragen en verzekeringen. Kortom, alles rondom het reizen en op ieder moment van de reis. Wil je ook eens overleggen hoeveel gemak Oad BusinessTravel jou kan brengen? Kijk dan op www.oadbusinesstravel.nl, mail naarmailto:info@oadbusinesstravel.nl of bel 0548 – 37 77 11.