Sport & Entertainment

0

Oad Sport & Entertainment biedt een breed scala aan evenementen. Of het nu een sportief of muzikaal getint bedrijfsuitje mag worden, bij Oad vind je het allemaal.

Als officiële sponsor van KNVB biedt Oad arrangementen aan rondom de wedstrijden van het Nederlandse elftal. Een hospitality arrangement rondom een thuiswedstrijd of een tweedaagse reis wanneer ‘onze jongens’ uit spelen, het kan allemaal. Ook de reizen van PSV en Ajax worden door Oad verzorgd, en ook daarvoor zijn vele arrangementen beschikbaar.

Al jaren verzorgt Oad Sport & Entertainment ook vele schaatsevenementen, en zeg nu zelf, wie wil niet Sven Kramer eens live in actie zien? Natuurlijk kun je ook voor andere sportieve evenementen bij Oad Sport & Entertainment terecht. Musicals en concerten zijn natuurlijk ook geweldige gelegenheden om je klanten te fêteren of een personeelsfeest te organiseren. Oad Sport & Entertainment kan de omlijsting van ieder evenement op maat verzorgen, van een avondvullend programma tot een weekendje weg.

Voor meer informatie over Oad Sport & Entertainment, kijk op www.sportentertainment.oad.nl, mailsportevent@oad.nl of bel 0548 – 37 77 55.