Turkish Airlines viert 80-jarige bestaan met reisagenten

0

Deze maand is het tachtig jaar geleden dat de oprichting van Turkish Airlines plaats vond. Ter gelegenheid van dit jubileum viert de luchtvaartmaatschappij deze week het 80-jarige bestaan samen met ruim honderd reisbureaus. Van 21 tot en met 24 mei brengen medewerkers van het Nederlandse Turkish Airlines kantoor een bezoek aan reisbureaus met taart om samen met reisagenten het jubileum te vieren. Ook maakt de luchtvaartmaatschappij van de gelegenheid gebruik om reisagenten te bedanken voor de steun en goede samenwerking.
Turkish Airlines kijkt terug op tachtig jaar boordevol groei en ontwikkeling, waarin de vloot is uitgebreid van 5 naar een Star Alliance luchtvaartmaatschappij met 218 toestellen. Turkish Airlines is de luchtvaartmaatschappij die naar de meeste landen ter wereld vliegt met vluchten naar 226 vliegvelden in 99 landen. Ook voor de toekomst heeft Turkish Airlines ambitieuze groeidoelstellingen, zoals uitbreiding van het routenetwerk, het vergroten van de vloot en een stijging van het aantal passagiers.

De directeur van het Nederlandse Turkish Airlines kantoor, Ahmet Sahin, kijkt met trots terug op de 80-jarige geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij: β€œDe afgelopen tachtig jaar kenmerken zich door een sterke groei van het routenetwerk, de vloot en het aantal passagiers. Ook voor de komende jaren staat het voortzetten van deze groei op onze agenda. Zonder de steun en goede samenwerking met reisagenten, had Turkish Airlines deze sterke groei en dit bijzondere jubileum nooit gerealiseerd. Daarom gebruiken we deze gelegenheid ook om alle reisagenten te bedanken die hebben bijgedragen aan het 80-jarige succes van Turkish Airlines!”